Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2003, 16:36   #10
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Martin_TP
Heh.. tylko czemu obracasz tak pozytywny fakt ze potrafi przeczytac w cos negatywnego? Przeciez to chyba dobrze ze plextor poradzil sobie nawet z taka syfna plyta i o czyms to chyba swiadczy - i to na plus, a nie na minus.

To mi przypomina takie fanatyczne bronienie jedynie slusznych ideii, i nawet ze inny naped cos potrafi to i tak sie to na minus obrocic da.
Absolutnie ze NIE !!! Przypomne co napisal kolega

Cytat:
Napisany przez DIGICOM
...nagralem cdrw(Datatrack) to lg,samsung i liteon nie widza go calkiem,a moj plextor widzie i czyta dobrze.
Lepiej zaplacic wiecej,niz zalowac sie,ze masz *****.:-)
Takie traktowanie LiteOna i LG w porownaniu z Plexem to nie jest fanatyzm ?? Widac zle odczytales to co chcialem zakomunikowac
I ten "test" ma byc wyznacznikiem ze Plextor > LiteOn i LG ?? Troche to dla mnie "przegiete".

Oczywiscie nie uznaje Plextora za zlego (nie pokusze sie tu o porownanie z LiteOnem i LG ani kazdego z osobna z kazdym pozostalym ) i nie mam do niego zadnych uprzedzen oprocz tego ze uwazam ze jego cena jest za wysoka.
pawelblu jest offline