Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.11.2003, 17:16   #33
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
ja mam do was takie 3 pytanka

1.) czy podczas instalacji zada jak zwykle kluczyka ?
2.) ktos mi podrzuci takiego fajnego keya ?
3.) Skad sciagnac ta latke z opisu froga `RPC WindowsServer2003-KB824146-x86-PLK.exe`
1.tak
2.do jakiej wersji (mojego maila znasz)
3.ze strony MS - dzial download, podajesz system, slowo kluczowe RPC, jak znajdzie zaznaczasz jezyk i sciagasz
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post