Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.11.2003, 19:09   #6
maciusr
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.05.2003
maciusr w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
a ja polecam zejsc z predkoscia... wiem ze przy hurtowym paleniu ciezko z tym- ale jesli palisz hurtowo to i tak ci nie zalezy..
Pale hurtowo - czasem to prawda Raz na tydzien, dwa przychodzi taki dzien ze trzeba wydziergac nasciagane filmy i wtedy idzie 50 plytek pod rzad.. A wtedy to zdecydowanie robi roznice czy nagrywam z predkoscia 48x czy 16x (mimo iz mniej wiecej zdaje sobie sprawde z roznicy).. Mimo wszystko zalezy mi na odpowiedniej jakosci, tak zebym za 3 lata mogl sobie jeszcze nagrany film obejrzec.. dlatego wlasnie ten post i odpowiedni dobor nosnika.

Gdyby czlowiek nie mial rozgrzanej do czerwonosci Neostrady, a mial czas na regularne codzienne nagrywanie to moglbym zejsc z predkoscia.. jednak na razie nic na to nie wskazuje.

Jeszcze jedno pytanko: w zwiazku z tym ze nosze sie z zamiarem kupna nagrywarki DVD czy tam tez juz sa takie problemy z predkoscia nagrywania, jakoscia nosnikow itp? Bo naprawde marzy mi sie nagrywanie z maks. predkoscia nagrywarki na nosnikach ktore akurat kupilem bez wydziwiania, sprawdzania Scandiskiem i przeszukiwaniem forum

Pozdrawiam,
Macius

Pozdrawiam,
Macius
maciusr jest offline