Cytat:
Napisany przez chillmasta
wiesz Jodziks, boję się, że ten soft typu one-click wykrzaczy się z powodu zabezpieczeń...
tak np zrobił dvd x copy...
czytałem jakieś posty typu wrzucasz pliki vob do kreatora w nero etc.
to jest proste, tylko które pliki mam olać a które wybrać?
jest jakiś viewer do tych vobów?
kurcze, może masz link do jakiegoś artykułu na ten temat?
musze to zrobić w miarę szybko i nie mam trzech dni na opracowanie strategii.... wolałbym jakieś zwięzłe informacje...
pozdro...
|
Witam
Kolego czytajac twoje pytanai w roznych postach na tym forum mozesz miec naprawde problemy z brakiem odpowiedzi na twoje pytania...
Nero jest programe finalnym czyli to co zripowales wkladasz do nero i wypalasz...dlatego slusznie kolega Robs przy twojej wiedzy z tym tematem zaproponowal ci program typu 'One-click jakim jest DVDShrink jaki i dvdFAB itp...sa to naprawde programy ktore praktycznie przy naszym minimalnym wkladzie robia za nas wszystko....a jak lykniesz juz tematu to proponuje DVD2DVD-R na tym forum jest odzielny watek poswiecony temu programowi...................i jeszcze jedno jezeli poswiecisz temu forum 2 godz... twoja wiedza moze stac sie naprawde ogromna jezeli chodzi o pierwsze kroki....
http://www.dvdshrink.info/index_tr.php a to link do programu DVDshrink i kilka slow o nim.......