Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2003, 09:40   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pawel_k
ja tu naprawde coraz wiekszego stracha mam chyba w weekend zrobie totalne formaty na kompach i powgrywam linuxy/triala win2000
Ja od pewnego czasu cos takiego planuje, chociaz nie ze wzgledu na lapanki, tylko po prostu mam ochote na taka zmiane

A pomysl pojawil sie od momentu, kiedy dowiedzialem sie o tym nowym Windowsie, ktorego przez pol roku mozna uzywac za darmo. Dodatkowo jeszcze ostatnio mialem spore problemy z Officem (to, ze Office'a XP trzeba odpowiednio scrackowac, zeby sie nie deaktywowal, to rozumiem, ale ze cos takiego stalo mi sie z Officem 2000 to juz jest dla mnie niezrozumialem. Uruchamiam Worda, zeby popracowac troche nad projektem i jak chce wprowadzic jakas zmiane, pojawia mi sie napis - nie mozna edytowac dokumenty, dziwne) i jakos tak ogolnie zainteresowalem sie darmowymi odpowiednikami. Bo wlasciwie oprocz Windowsa i Office'a, to na dysku nie mam praktycznie nic nielegalnego. Moze kilka mp3, ale i tak wiekszosc mam rowniez na plytach audio.

Tak wiec Windowsa XP zastapi 2003 Server, Microsoft Office - Open Office, albo Star Office, a Photoshopa - Gimp. I zobaczymy, ile z tym wytrzymam

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post