Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2003, 08:46   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Gdzie mozna sciagnac: Open Office (Star Office), Gimpa?

Pytanie jak w temacie. TPSA w koncu uruchomila mi dzisiaj (wlasciwie to wczoraj, ale nie mozna bylo jeszcze nic zrobic) Neostrade i chodzi calkiem niezle, wiec sciagnalbym sobie te programy. Zwlaszcza, ze, jak napisalem w innym poscie, zamierzam sie zapoznac z darmowymi odpowiednikami drogich, komercyjnych programow.

Tak wiec jezeli ktos moglby mi podac jakies linki, gdzie mozna te rzeczy znalezc, bylbym wdzieczny

ps: Przy okazji, TPSA postanowila zrobic mi przyjemnosc i o fakcie uaktywnienia lacza, poinformowac przez sms-a. Milo z ich strony, ale nie mogli mi na poczatku powiedziec, ze cos takiego zrobia. Przeciez ja przez ostatnie 10 dni (bo oczywiscie uaktywnili lacze ostatniego - 10 dnia roboczego) sprawdzalem to po kilka razy dziennie, odlaczajac i podlaczajac wszystkie telefony w domu. Caly tez czas zastanawialem sie, czy aby wszystko dobrze podlaczylem. A wystarczylo poczekac na wiadomosc i dopiero wtedy sprawdzic. Ehhh, TPSA nie umie nawet isc na reke klientom.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online