Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.11.2003, 17:19   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
GF II GTS Pro to swietna karta i przesiadka na nowsza przyniesie maly zysk (nie mowie o punktach w benchmarkach tylko o faktycznych osiagach w grach)
ale juz GF II MX to padaka i nalezy ja jak najszybciej wymienic
jezeli wszystko smiga to sens wymizny jest watpliwy
z drugiej strony za taka cene mozna brac - jak pisali koledzy - zawsze dasz rade to sprzedac z zyskiem
Za taka cene pewnie bym sam wzial. Chociaz nie uzasadnie tego zadna techniczna wiedza

A na swoja karte nie narzekam. Nie bylo gry, ktora by mi nie poszla, a wszystkie standardowo uruchamiam na poczatku w 1024*768 i maksymalnych detalach. Zreszta ostatnio juz nie gram praktycznie w gry, wiec ten aspekt mniej mnie interesuje. Jezeli bede inwestowal w komputer, czego juz dawno nie robilem (jednak ostatnia inwestycja w nowa plytke (Gigabyte 7VRXP), procesor AMD ATHLON 2000+XP, 256MB DDR 333 i obudowe starczy na dluzej niz wtedy oczekiwalem), to raczej dokupie sobie 256, albo 512MB ramu, a karta graficzna jeszcze mi troche posluzy

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post