Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.11.2003, 00:02   #292
JarasMSR
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.11.2003
JarasMSR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
co do 401s, to dzisiaj zakupiłem sztuk jedną w Vobisie w promocji - 499PLN. sprzedawcy bardzo doradzali, "bo podobno da się z tego niezły wypas zrobić panie". przeczytałem chyba 4 pierwsze i 2 ostatnie strony threadu i mam parę pytań. przewinęła się gdzieś tam, a propos flashowania wypalary, wypowiedz czyjaś, że flashował autor wpierwej z *.exe a następnie nowszy firmware z pliku *.bin - pytanie: czy nie lepiej było od razu najnowszy, czy też trzeba lecieć po kolei każdą nową wersję. szczerze powiedziawszy, to zgubiłem się czytając te wszystkie posty, a pamiętam, iż gdzies ktoś wspomniał o jakieś stronie dotyczącej tej właśnie nagrywary - czy mógłby ktoś dać jeszcze raz link, bo nie wiem gdzie to jest, a chciałbym przeczytać to kompendium i zrobić wszystko krok po kroku, co by nie mieć przykrej niespodzianki. byłbym bardzo dźwięczny za pomoc.

no i najważniejsze - wyprodukowano: Wrzesień 2003r.

edit: no i jeszcze jedno. ja mam chyba pecha do płyt bądź też do samego wynalazku jakim są płyty RW, ale poprzednia nagrywara, jakiś Ricoh 12x10x48 RW nie wypalał no i oczywiście LiteOn mój też nie chce. płyty nawet w napędzie nie widzi, a druga dołączana od zestawu, zwykła Rka poszła bez problemów. może jest mi ktoś coś w stanie poradzić, bo następną RW to kupię najwcześniej za kilka dni.

Ostatnio zmieniany przez JarasMSR : 27.11.2003 o godz. 01:37
JarasMSR jest offline