Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.11.2003, 00:27   #8
Meflajte
Bywalec

Data rejestracji: 23.11.2003
Meflajte w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
-Sid-The-Rat=> W moim przypadku to chyba jednak nie chodzi o błędnie zainstalowane ASPI bo ja w ogóle nie mam zainstalowanego ASPI biorąc pod uwagę fakt, że jestem użytkownikiem Win XP. Ja korzystam właściwie tylko z Nero, a on ma "swoje" sterowniki ASPI.
Jedyne sensowne wytłumaczenie to właśnie chyba to, że mój magnetofon nie jest kompatybilny ze wszystkimi płytami i stąd te anomalie. Tylko, że w takiej sytuacji nie powinien ich chyba w ogóle odtwarzać, a jak już pisałem wcześniej czasami uda się je normalnie odtworzyć.

Idxion... Najpierw muszę się dowiedzieć czy tam jest w ogóle co zamykać (pisałem o swoich wątpliwościach parę postów wyżej), a to muszę sprawdzić przy pomocy jakiegoś programu tylko nie wiem właśnie jakiego (o tym też pisałem ).
BTW: pakiet Echelon'a... Echelon - ta nazwa jest mi bardzo znana. Swego czasu czytałem w PC-Format ciekawy artykuł na ten temat. A z przyszłą odmianą Echelona - Echelon IV - spotkałem się w jednej z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem... w grze Deus Ex.