Aż sprawdzę jeszcze raz. Wykasuję grę i zainstaluje od nowa. Zobaczymy, czy znowu tak się stanie. Odezwę się za jakieś 10-15 minut.
Update: Heh i znowu to samo

Opisze może dokładnie co robię.
Mój system Windows XP. Zainstalowałem Alcohola 120% i zamontowałem kolejno płytki w wirtualnym napędzie. Włączyłem CLONEXXL i sprawdzilem zabezpiecznia na obu CD (z opcją sprawdzania na dysku, bo wczesniej zainstalowałem grę z wirtualnego cdromu). Wyskoczył komunikat, że albo płytki są niezabezpieczone, albo kod jest nieznany. Włączyłem Alcohola 120% i skopiowałem oba CD z wirtualnego napędu na CDR z opcją "kopiuj w locie" (ktoś mi kiedyś radził żebym tak nagrywał). Wszystko pięknie się wypala.
Ok, a więc zaczynam instalować grę, a robię to z nagrywarki TEAC CD-W58E. Wkładam Install.bin i zaczyna się instalacja. Mniej więcej w 50% wyskakuje komunikat żebym włożył CD2 (czyli Play.bin) w celu zainstalowania pliku data3.cab Wkładam ową płytkę i instalka rusza dalej. Ładuje się jakieś 15-20% (czyli ogólnie mniej więćej 70% całej instalacji) i wyskakuje takie coś:
W stacji znajduje sie niewlasciwy wolumin. Włoż płytkę Install.bin Tak też robię i wciskam "kontynuuj" lub "ponów próbę". Wtedy pojawia się komunikat:
Component transfer error:
componet - main
file group - main
File - F:\data3.cab
Error - urządzenie nie jest gotowe
I lipa. Po wciśnięciu "OK" instalka się kończy. Nic na dysku nie ma. Nie restartuję kompa i zaczynam wszystko od nowa. Czyli wkłądam Install.bin gra zaczyna się instalować, mniej więcej w 50% prosi o włożenie płytki Play.bin w celu załadowania pliku data3.cab Wkładam owy Play.bin i wszystko leci pięknie do końca. Żadnych błędów o woluminie itp. Gra się instaluje i po skopiowaniu cracka pięknie uruchamia. Co jest grane?