@Ormianin, a muszę to tłumaczyć ? aqrat ja nie jestem prawnikiem i zacytowałem CAŁEGO posta z PRZPISAMI I CZYJĄŚ INTERPRETACJĄ (nie wiem czy tamta jesrt słuszna czy ta którą Ty podałes lecz jak już wspomniałem to nie moja działka

) i tyle
mnie osobiście aqrat nie bawi to cała awantura wywołana przez "wybiórczą" bo jak dla mnie ma ona aspekt propagandowy i jako tak pojęta odniosła sukces co musisz przyznac natomiast proponuję JESZCZE raz przeczytać mojego pościka i pominąć komentarze do przepisów a okaze się że wychodzi to samo co wTwoim poście

mnie osobiście bardziej interesowały przepisy dotyczące audiovideo

a nie softu
BTW a tak zapytam jak się to ma do czystego dziewiczego kompa i sterty "krzywego "softu w koncie pokoju a i jeszcze jedno sama definicja kopi bezpieczeństwa nośnika instalacyjnego to baaaardzo ciekawa sprawa ( vide stanowisko m$)
BTW że tak zapytam jesteś może fanem filmów katastroficznych lub psychologicznych dreszczowców or horrorów?

i tym optymistycznym? 8)

akcentem kończe? ( a mozę jednak jeszcze nie

) dzionek i udaję sie na całkowicie niezasłuzony odpoczynek 8)
BTW3 dlaczego TWój cytat jakos mi tak przypomina to co czego się powinno w firmach trzymac?

i w tym wypadku przyznaje prawodawcy pełna rację bo robienie kasy na "krzywym" sofcie jest i niemoralne i podchodzi pod sqr...stwo oraz IMO spełnia alles warunki do zakwalifikowania tego jako ordynarną kradzież
BTW4 większośc znajomych parających się zawodami związanymi z prawem /obydwie strony barykady

/ korzysta z legalnego inaczej Lexa

i pozostawię to bez komentarza