Cytat:
Napisany przez tomob
Moim celem jest przedstawienie konfiguracji mojego kompa i ocena jak on pracuje z różnym oprogramowaniem. powinna powstać baza gdzie każdy mógłby wrzucić konfig swojego kompa i napisać co mu działa, co nie. Nie pisałem tego by się chwalić, bo do obróki video chciałbym mieć nieco bardziej profesjonałny sprzęt i nie uważam, że jest się czym chwalić. Jeżeli ktoś myśli o dwóch prockach może skorzysta z mojego opisu. Mało jest testów konfiguracji dwuprocesorowych.
|
Witam!!
Kochany tombo czytajac twoj tekst nie ma mowy z ta konfiguracja o pofesjonalnym montazu....zajmuje sie tematem od 3 lat oczywiscie nie tak profesjonalnie jak ty za pomoca mojej wiedzy i sprzetu podalem obrobce okolo 100 filmow.....jezeli chodzi o PC-ty sa to malo stabilne k omputery w obrobce video....decudujac sie na sprzet z 2 prockami i bedec profesjonalista dziwie sie ze nie zdecydowales sie na Maca... jeszcze odnosnie konfiguracji i sameg kontrolera FireWire myslac o wmaiare szybkiej pracy i pdggladzie w czsie rzeczywistym bez renderowania efektow bedziesz musial przemyslec zakup karty do montazu firmy typu CAMPUS itp........jeszcze jedno to co napisales odnosnie sprzetu bylo juz wszystko napisane na stronie wspomianej przez ciebie czyli
WWW.filmowiec.pl istnieje tam bardzo dobra wyszukiwarka i mysle ze to bedzie rozwiazaniem problemu dla ciebie....hmm wiesz jestem tam stalym bywalcem i nie pamietam abys cos przyczinil sie istotni dla tego forum.........
jako NIEPROFESJONALISTA jestem w stanie odpowiedziec na twoje pytania....lecz nie na tym forum i mysle ze temat mozemy uznac za zakonczony.....
Oczywiscie docenia twoj wklad w dobro innych i dlatego zapraszam do wspolpracy choc ton i sposob twojego tekstu mogl zdenerwowac letko uzytkownikow tego forum.......wiesz i tak mala ci sie dostalo mysle ze wiekszosc czytajac twojego posta niezle sie bawila nie majac ochoty odpisywac na niego...