Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.11.2003, 20:42   #139
elektronik
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.10.2003
elektronik w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez fido2001
Esperazny naprwawde dobrze mi sie palily na LG, ani jednej nie zmarnowalem; a ze padaja, to trafilem dopiero teraz, kiedy czlowiek ktoremu sprzedalem LG pozyczyl sie kilka plyt z mojej bibkioteki zeby skopiowac, i (...), probowalem czytac na Toshibie 1712, moim nowym Plextorku i jeszcze Pioneerku A05, ale niestety, filmy sa do kosza, wszystkie zaczynaja sie kwasic pod sam koniec, tak jakby ostatnie 300/400 MB na plycie bylo padniete... Teraz porownujac posty na naszym forum jak i na doom9, zaczynam sie zastanawiac, czy to aby na pewno wina Esperanz, a moze LG ??!! A moze to byl duet do ****, w kazdym badz razie, mam dosc ryzykowania w tym temacie, i nie chce zeby znow moj horror wrocil Teraz tylko firmowe plytki....

Pozdrawiam. Rafal.

Oststnio kupiłem 3 szt esperanzy x4 i każda z nich po nagraniu filmu ( x2 i x1 ) wypada pod koniec na stacjonarku, właśnie jakoś przy 300MB. Nagrywam na nich już pół roku na Pioneerze DVR-105. Poprzednie płyty nie sprawiają takich problemów. Teraz boję się je kupować, bo partia w sklepach jest widocznie jakaś lewa.

Pozdrawiam. Elektronik
elektronik jest offline