chlopie nie rob scen
moglbym powtorzyc pierwsze zdanie ze swojego wczesniejszego postu
"zyga ehh"
1) zauwaz ze w moim poscie nie bylo zadnych wykrzyknikow ani innych oznak krzyku zlosci czy cos w tym stylu - gdyby tak bylo to moglbys czuc sie tak jak piszesz ze sie czujesz
2) bezposrednio do ciebie wlasciwie byly skierowane nastepujace punkty (wyraze to w %

- ostatnio jakos mnie sie te procenty trzymaja):
1 - w 100%
2 - hmm w 45%
3 - w 0%
4 - w 100%
5 - w 0%
6 - w ~10%
7 - w ~10%
3) nikt cie o nic nie oskarzyl a na pewno nie o przestepstwo - no moze jedynie z lekka wytknal nie sprawdzanie informacji
4) mam propozycje - jezeli uzywasz IE to proponuje zainstalowanie operki - oczywiscie sluze pomoca przy jej konfiguracji - sam zobaczysz skad sie wziela moja odpowiedz
5) heh a teraz sprawa mojego sumienia - wyglada mniej wiecej tak

- ale z innych powodow
6) to czy bedziesz tu zagladac chyba nie zalezy od jednej utarczki z Majonezem (i mam nadzieje ze nie patrzysz na to przez pryzmat mojego podpisu pod avatarem - bo jezeli tak to dopiero zaraz dostanie ci sie

)
7) kurde mam zboczenie do wypuntowania
8) nie przepraszaj - to najgorsze co mozna zrobic - przepraszac dla zasady bez przekonania o slusznosci tych przeprosin - i to mowie szczerze bez zadnych docinek
9) tak juz prawie na koniec "To dla wszystkich używających ten program !" - wlasciwie za to zdanie i wykrzyknik na koncu oraz to co juz napisalem to troche ci sie nalezalo
10) fajna liczba zeby zakonczyc punktowanie - dzieki za wyrazy szacunku - powiedzialbym moze i tak samo ale przez pewna grupe spoleczenstwa mam uraz do tego wyrazu wiec po prostu powiem
serdecznie pozdrawiam
i goraco polecam do zapoznania sie z opera (no chyba ze uzywasz juz np mozilli to nie bede namawial tak mocno

)