Dyskusja: Poszukiwany film
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.12.2003, 22:42   #14
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
"Hellraiser" - powstanie część 8

Doug Bradley, odtwórca postaci Pinheada, głównego bohatera serii horrorów pod wspólnym tytułem "Hellraiser" w jednym z wywiadów zdradził, że producenci planują już realizację 8 części cyklu, mimo, iż 7. zatytułowana "Hellraiser: Deader" nie trafiła jeszcze na ekrany kin. Bradley ujawnił, iż 8 obraz serii nosił bedzie tytuł "Hellraiser: Deadworld", a jego bohaterem będzie historię grupy przyjaciół, miłośników komputerowej gry "Hellworld.com" będącej w rzeczywistości przedsionkiem do piekła.

Rick Bota wyreżyseruje 8. część "Hellraisera"

Rick Bota stanie za kamerą na planie filmu "Hellraiser: Hellworld", ósmej części horrorowego cyklu "Hellraiser". Obraz opowiadał będzie historię grupy przyjaciół, miłośników komputerowej gry "Hellworld.com" będącej w rzeczywistości przedsionkiem do piekła.

Troche sie pospieszylem, z ta 8 czescia
@Cana - cenie sobie spokojny sen i nie lubie jak w ciemnosciach THING na mnie warczy ani nie lubie jak IDLE HANDS wciaga mnie pod lozko
Ogladalem

Ostatnio zmieniany przez yahol : 02.12.2003 o godz. 22:44
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post