Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2003, 07:11   #1
chillmasta
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.11.2003
chillmasta w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
krążki DVD - opinie = dodaj swoją!

brakuje opinii użytkowników na tenat jakości dostępnych na rynku krążków dvd-r / dvd+r (szczególnie tych budżetowych, bo na nich głównie można się naciąć)

myślę, że rozsądnie byłoby znać zdanie przeciętnych "wypalaczy" na temat nośników, których używają. takich opinii nie zastąpi żaden test.

jeśli masz swoją ocenę podaj nazwę nośnika i własną punktację w skali
1/10 - 10/10
weź pod uwagę następujące czynniki opisujące jakość płyty: (niezawodność podczas zapisu, jakość odczytu w komputerowym / stacjonarnym odtwarzaczu DVD, stosunek jakości do ceny, niezawodność jeśli masz już jakeś spostrzeżenia)

>>> PODAJ TEŻ CENĘ, PO JAKIEJ KUPOWAŁEŚ NOŚNIK I UWAGI JEŚLI TAKIE PRZYCHODZĄ CI NA MYŚL !!!

mam nadzieję, ze w ten sposób uda się wyśledzić podrabiane egzemplaże płyt, na których producenci typu krzak umieszczają nie swoje nazwy firmowe.

oto moje typy:

X-DISC (oryginał) / DVD-R / 4,7GB / x4 (kolor kremowy z ciemno czerwonymi nadrukami / CENA: 5pln) : 8/10

gigamaster multispeed (oryginał) / DVD-R / x4 (kolor biały z czarnymi nadrukami / CENA: 5pln) : 8/10

gigamaster (?) multispeed / DVD-R / x4 (kolor srebrny pokryty bezbarwnym lakierem / CENA: 5pln) : 3/10 (skacze podczas odtwarzania filmów na SONY PS2) >podejrzewam tu jakąś lipę, bo napisy na tamponie mają ten sam wzór ale inny kolor niż w starszym modelu opisanym powyżej)

pozdrawiam.

Ostatnio zmieniany przez chillmasta : 03.12.2003 o godz. 12:43
chillmasta jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online