Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2003, 12:01   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
wystarczy ze dasz sobie w sterownikach anizotrophy czy aa i juz mozesz zapomniec o czymkolwiek...
ja mialem scinki, kumpel na ati9700 i drugi na 9800xt mieli scinki - wywalilem i wspominam raczej zle...
No to moze i tak, ale po co to wlaczac, skoro i bez tego gry wygladaja bardzo dobrze? Poza tym o ile sie nie myle, to czasami, jesli w grze jest taka opcja, to rowniez ja zaznaczam. Moze nie od razu na 4x (chociaz tez czasem), ale na 2x.
Poza tym, juz naprawde dawno nie gralem w zadna gre, wiec wydajnosc karty graficznej mniej mnie teraz interesuje. Dobrze, ze komputer chodzi w miare wydajnie (chociaz ostatnimi czasu coraz bardziej odczuwam brak jeszcze z jednej kosci pamieci) i ogolnie mozna spokojnie komfortowo na nim pracowac. O to mi chodzilo, kiedy robilem jego modernizacje

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post