Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2003, 11:07   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kameleon
Co do ceny to niema wielkich różnic ale jak przy 8MB daja 3 lata gwarancji to biesz bez zastanawiania aco do Maxtorów to bym sie zastanawiał wcale niesa tak mało awaryjne wręcz przeciwnie mam znajomych ktuży maja maxtory i dziekują za to tylko że maja 3 letnia gwarancje a jeden znajomy jusz 4 razy zanosił maxtora do wymiany leprze są Baracudy lub WD .Mam znajomego w hurtowni i opowiada jak trafiaja do nich twardziele to większość Maxtorów ,a to po czasie strasznie głosno chodzi albo co wazne trafia sie b.durzo badsektorów.
Tez nie jest to regula. Ja mam Maxtora (60GB 2MB) juz z dwa lata i sprawuje sie doskonale. Nie mialem z nim najmniejszych problemow, bo po przejsciach z poprzednim dyskiem (IMB) jest wyjatkowym komfortem

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post