Cytat:
Napisany przez CIAPEK
andrzejj? nie mogles zawrzec tych 3 wypowiedzi (postów) w jednym poście? W jednej opdowiedzi można zawrzeć 3 cytaty, a nawet więcej  Wystarczy tylko przekopiować tekst 
Lepiej się to potem czyta, a pozatym nie ma takiego nieporządku.
Sorki, ale tak jakoś często to mnie razi jak tak ludzie robię, a z jakiego powodu to nie wiem...
Pozdro
|
Ja wiem, z jakiego powodu, przynajmniej czesc - zeby nabijac sobie posty

Ja juz z tego wyroslem (jesli w ogole bylem kiedys na takim etapie), a to, co zrobilem powyzej to spowodowane bylo po prostu pospiechem i... lenistwem

Kiedy zawieram w jednej wypowiedzi kilka cytatow (juz tak robilem), musze sie co chwila zastanawiac, czy dobrze dalem napis q u o t e, nawiasy kwadratowe i tak dalej. Nie twierdze, ze jest to szczegolnie uciazliwe, ale akurat dzisiaj nie mialem do tego glowy. Zwlaszcza, ze czesto przy tym sie myle i musze potem post edytowac. Ale obiecuje poprawe
ps: Na jednym forum, gdzie jeszcze jestem, kiedys mnie "objechano" za to, ze w jednym poscie umieszczam odpowiedzi do kilku roznych osob. Tam po prostu poinformowany zostaniesz mailem o odpowiedzi na watek, w ktorym uczestniczysz jedynie pod warunkiem, ze ktos odpowiedzial akurat na twoja wypowiedz.