Panowie to jest tak!!!! Jeżeli "dzieci" zabierają sie za komputer nie mając o tym pojęcia to nie dziwcie się, że jest aż tyle postów. Ja mam u mnie na osiedlu takich co potrafią powiedziec ze nie nagral plyty bo ona jest 700mb, a nie 650, lub inny powiedział, że nie mógł nagrać płyty audio bo miejsca mu zabrakło i nagrał tylko 20min. Więc nie dziwcie sie ze tak jest. Co niektórzy nie potrafią, zainstalować njprostszych programów, podstawowych sterowników, ale mówią z dumą "Ja mam kompa takiego i takiego", ale nie wie jak i co zrobic. Teraz na topie jest komp z nagrywarką i z bajerami różnego typu, które nigdy przez tego kogoś nie będą wykorzystane. Sami widzicie że cena płyt pirackich spadła na łeb, a przez kogo? przez właśnie takich ludzi. Bardzo dużo tychże młodych ludzi nie ma pojęcia że istnieje coś takiego jak komenda pisana, gdzie jest takowa potrzebna nawet przy instalacji win 98se. Te czasy gdzie się uczyło i dochodziło się jak i co zrobić dawno minęły teraz bardzo dużo osób nim spróbuje rozwiązać jakiś problem najpierw pisze na forum, liste dyskusyjną itp.
A co do drugiego, to że nikt nie pisze o plexach, tdk itp. to dlatego, że większość tych nagrywarek jest kupowana przez ludzi kasownych, a co za tym idzie jest ich mniej. Teraz Teac jest cholernie tani i popularny podobnie jak LG i jest tego troche więcej po sklepach, bo schodzi.
Jeżeli kogoś obraziłem to bardzo przepraszam, ale może to da coś do myślenia, tym osobom, które z błachostką występują na forum lub liści dyskusyjnej i zastanowi się, i postara sie poszukac rozwiązania sam.
|