Cytat:
Napisany przez pepperman
dziwie Ci sie. sam porownujesz uzytkownika windows do glupawej malpki, a pozniej komus sugerujesz chamstwo. przeraza Cie rejsetr windows, a z drugiej strony piszesz, ze wystarczy maple posadzic przed klawiatura, ktora poklepie bezmyslnie i wszystko bedzie gralo w windows. sam strzelasz sobie gola. troche dziwnie to brzmi.
mnie nie musisz niczego udowadniac, bo ja uzywam obu systemow i znam ich zalety i wady, ale kazda rozmowa z wyznawcami linux'a konczy sie tak samo. sa jak swiadkowie Jehowy - na kazdym kroku by nawracali.
|
.
Jak juz napisalem wyzej twoja interpretacja jest zadziwiajaca.
Wiec Wytlumacze ci pare rzeczy bo widze, ze z .....
Nie porownalem nikogo do glupiej malpki tylko napisalem, ze instalacja windows jest tak banalna, ze wystarczy posadzic maple ta bedzie uderzac lapa w enter i system sie zainstaluje.
Rejestr mnie nie przeraza po prostu jesli twierdzisz, ze kompilacja programow jest bezsensowna to ja twierdze, ze grzebanie po rejestrze jest *****ne.Gdzie jak juz napisalem wyzej wystarczy tylko usunac jeden klucz iprogram sie nie odpali a znalezienie tego klucza to juz tragedia.Lepiej zainstalowac program od nowa.Taki windows jest glupi.
Nie strzelam sobie gola tylko ty uwazasz, ze jestes najmadrzejszy i twoja interpretacja jest najlepsza.Brawo.!
I co z tego, ze uzywasz obu systemow?
Ja tez jesteem zmuszony do uzywania windows i znam zalety(w przypadku windows to zalety sa rzeczywiscie ogronme: wirusy, scisly monitoring, trojany, bluescreeny iwiele innych wspanialych zalet ma windows) jego.
Co do swiadkow Jehowy znowu chcesz mnie obrazic.?
Poza tym napisales, ze konczysz ta dyskusje.
No to badz czlowieku konsekwentny.
Koniec znaczy koniec, a nie poczatek konca czy cos w tym stylu.
Ale widocznie jednak serce zabolalo i trzeba bylo odpisac?
Jakies uczucie nie dosytu?
PS
A to, ze w mojej odpowiedzi sa znaki zapytania to nie znaczy, ze trzeba odpowiadac.
Bo ja znam odpowiedz
I wiecej konsekwecnji, dwa razy wiecej nawet.