Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2003, 19:43   #113
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez pepperman
i kto tu jestes niekonsekwentny? napisalem, ze koniec dyskusji, a Ty musiales wtracic swoje trzy grosze. najpierw cos piszesz, a pozniej wypierasz sie tego co napisales wczesniej albo probujesz budowac jakas nowa historie. gdzie tu konsekwencja? czy mnie cos boli? niby co? jestes po prostu jak ten komar co brzeczy kolo ucha. ktos Cie tu obraza? nie wydaje mi sie. moze po prostu nie potrafisz przelknac trafionych przytykow.
wydaje mi sie, ze uzywalismy innych windowsow, bo wszystkie te problemy, o ktorych Ty napisales, sa mi obce. ciagle mi tylko cos tu nie gra - bo jak Twoje narzekania pogodzic z ta niewiarygodna banalnoscia i prostota obslugi Windows, ze nic tylko malpe posadzic i niech sobie klepie .
niestety, ale kazda gadka z fanatycznym linuksiarzem zawsze konczy sie tak samo...

PS. niedosyt pisze sie razem - jak to sie ma do Twoich uwag jezykowych. bye
Co ty wogole wypisujesz?
Tak oczywiscie napisales koniec dyskusji po czym sie odezwales.
big lol
ja caly czas mowie o instalacji z ta mapla to ty budujesz sobie jakies historie o calym systemie i wplatasz jeszzce jakies kombinacje co najmniej dziwne.
A co do konca dyskusji jeszzce, ze tak powiem, cos wspomne, a kim ty jestes, ze bedzie mi pisac, kiedy ma byc koniec?
no to juz lekka przesada
big rotfl

Ps
Co do uwag jezyko wych to podalem to jako ciekawostke bo malo ludzi o tym wie
A ty najwidoczniej nie wiesz co to jest nieetykieta, ze wypominasz mi bledy. rotfl