Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2003, 01:22   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez djc
Może sobie już poradziłeś, ale jeśli nie to wystarczy, jak już Twoją Neostradę widać w połączeniach sieciowych uruchomić kreatora "konfiguruj sieć w domu lub małej firmie". Ten kreator praktycznie zrobi wszystko za Ciebie (ze dwa razy trzeba mu tam wskazać odpowiednie rzeczy, ale nic tam skomplikowanego nie ma). Tworzenie dyskietki z ustawieniami sieci nie jest konieczne można to sobie odpuścić. Windows adres IP będzie przydzielał automatycznie, tylko drugi komputer musisz ustawić, żeby go automatycznie pobierał. I to cała filozofia.
Jakos mi uknely kolejne odpowiedzi na moje pytanie, a tu wyglada, ze to wszystko wcale nie jest takie trudne Dzieki za te podpowiedz. Jak bede mial chwilke czasu (i dlugi kabel sieciowy ), to sprawdze, czy uda mi sie to w ten sposob zrobic.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post