Dyskusja: prisma cd
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.01.2002, 11:14   #10
obar
Forumator

Data rejestracji: 07.12.2000
obar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Weron .. i nigdy Ci sie nie zdarzyło spotkać markowej płyty z niedociągnięciem bo przecież nawet najlepszym zdarzają się potknięcia...

Verbatim RULEZ to przyznam ale pewnie nie którzy przyznają że była seria Basfów .. która po nagraniu trudno sie odczytywała mimo niebieskiej warstwy odbijającej (ja sie własnie przez to zraziłem do Basf, bo faktycznie kiedyś namiejętnie je kupowałem)... tak samo Sony miała wpadkęz płytami - historii nie pamiętam znam ją od znajomych... podobnie na forum widze ze TDT'ki nie wszystkie ...ale nagrywarki mają z nimi problemy aby nagrywać - może akurat to nie wina płyt..ale powieddzcie sami Verbatimy - mowie tu o VERBATIMACH obojętnie jakie to były - nie było z nimi problemów (pomijając ich podróbki)

no tak ale za jedną prismę mam 2 verbatimy .. .rachunek prosty i wniosek też ...jeśli dla siebie - nagrywaj na Verbatimkach - nie zawiodą -jeśli dla kogoś używaj czegoś co po prostu jest odczytywalne... no i te tansze nie lubią szybkich cdromów... (prędkości obrotowych)

pozdro 6
obar jest offline