W Liteona to ja bym sie nie pakowal, za duzo jest po tym forum (jak i innych) tematow z problemami z ta nagrywarka, zreszta sam mialem to w rece i przyznam zadna rewelacja, wiecej klopotu z tym czasem niz porzytku, a zadowolonych urzytkownikow, czy tez moze takich co mieli szczescie ze trafil im sie dobrze dzialajacy model jest zdecydowanie mniej od tych niezadowlonych. A co do plytek DVD-RAM to chyba problem jest z dostepnoscia takowych jak i ich wysoka cena. A co do kosztow, to Pioneer A06 w wersji OEM potanial ostatnio do okolo 630-650 zl, wiec jest rownie konkrencyjny dla Liteona cenowo, a jakosciowo bije go bez problemu, i nie ma tez takich problemow ze plyty nagrane w nim nie widza napedy stacjonarne czy tez sama nagrywarka, lub inne czytniki (jak to ma miejsce w przypadku LiteOna), albo to ze zle pali plyty DVD-, albo CD-R.. heh.. Pionner pali wszystko dobrze, podobnie z tego co wiem LG (ale jakos zawsze ta firma mi sie nie usmiechala jesli chodzi o napedy optyczne). Tal jak kolega mowi jestem za tym bys pomyslal nad Pioneerem A06, ewentualnie nad NEC 1300A tez jest bardzo dobry, bo Liteona bym skreslil, LG jakos tak niezabardzo w sumie..