Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2003, 13:52   #18
drhej
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.12.2003
drhej w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jako ze mam nagrywałek LDW-401S juz 4 miechy, to mam juz jakies zdanie na ten temat. Otoz: po 2 mieisacach nagrywania plytek DVD+R nagrywarka padla. Jak czytalem wczesniej, inni tez mieli taki problem: nagrywala wszystko ok, tylko ze po nagraniu plyta byla czysta To byla przyczyna oddania sprzetu do serwisu. W serwisie lezala 40 dni (slownie CZTERDZIEŚCI) Dali mi taka sama LDW-401S. Spoko. Ta dziala bzzz problemow. Zrobilem jej prosty zabieg transplantacji firmware'u z 411 i narazie tez jest OK. Moja nagrywa w tej chwili na wszystkim (prawie) I na tanich Esperanza i na Verbatimach, TDK... tylko moje DVD stacjonarne GRUNDIG cos woli te drozsze... W tej chwili zamierzam zabrac sie do nagrywania filmu z wakacji na DVD-R Verbatim Digital-Movie za 15.50 . Jaki bedzie rezultat, pochwale sie jak zrobie kompresje na MPEG-2. Dodam, ze przed reklamacja sprzetu, nagrywarka zepsula mi 3 plyty TDK po 15 zenkoof kazda. smutek, ale tak bywa jak sie czlowiek napali na tani sprzet. W tej chwili jestem zdegustowany calym tym zajsciem z serwisem 40 dni, ale mysle ze jakos to bedzie. Wszystko nagrywalem programem Unlead Movie Factory. Moze on tez jest kiepski?
drhej jest offline