Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2003, 23:06   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
ha! u mnie tez zaczal sterowac - trzeba bylo kompa zresetowac (zajelo mi to dwa dni ) fajny wynalazek..
He he, dla mnie wylaczanie komputera po skonczonej pracy jest tak oczywiste, ze nie przyszlo mi to do glowy

Cytat:

choc u mnie DUmeter sie zachowuje idiotycznie - po resecie skasowal mi status danych pobranych i wyslanych (pomimo tego ze w opcjach odznaczylem kasowanie danych...) - lekko sie zawiodlem i dumeter polecial
A to niestety u mnie jest tak samo. Czasami zapamietuje, czasami nie, czasami tylko czesc. Ogolnia ta funkcja niestety nie dziala sprawnie i jest raczej nieprzydatna (w sensie zapamietywania ilosci sciagnietych i wyslanych plikow, bo jesli chodzi o pomiar obecnej predkosci, sprawuje sie bardzo dobrze), ale i tak nie znam zadnego innego programu, ktory dobrze by to robil.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post