Dyskusja: o co tu chodzi??
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2003, 17:18   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex
"Błąd ochrony systemu" to znany i lubiany error. Najczęściej skoro system jest nowo instalowany taki błąd wyskakuje kiedy jest walnięta pamięć lub procek. Zdarzały mi się w ten sposób uszkodzone płyty główne. Sprawdz pamiątki, dociśnij je albo wyciągnij i przeczyść styki. Może walnięta instalka Windowsa jest przyczyną, możliwości jest wiele.
Ja taki komunikat mialem dawno temu, jeszcze za czasow Pentium 133. Okazalo sie, ze przyczyna byl twardy dysk (jeszcze jakis Western Digital 670MB), a konkretnie kilka uszkodzonych sektorow. Kiedy je naprawilem (baaaaardzo starym, ale rewelacyjnym programem, ktory mi wtedy zycie uratowal), to wszystko wrocilo do (prawidlowej) normy.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post