Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2003, 17:21   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
@andrzej

to moze byc wina przepiec na lini telefonicznej - ADSL jedzie po zwyklej lini, ma tylko szersze pasmo - a ze jest to sygnal modulowany to chwilowe zmiany napiecia nie sa przeszkoda do zrozumienia informacji, ale moga ostro popiescic ci kompa i telefon (tydzien temu mialem identyczna sytuacje ktora zakonczyla sie ostrym zakopceniem mieszkania i innymi nieprzyjemnosciami)
jest to mozliwe zwlaszcza kiedy w okolicy twojej lini sa prowadzone roboty budowlane z ciezkim sprzetem (spawarki lukowe, pompy, przerozne transformatory) ktore strasznie sieja
Hmmm, dzieki, pomysle nad tym, jesli bede jeszcze musial radzic sobie z tym problelem. Jesli chodzi natomiast o jakies roboty budowlane w mojej okolicy, to nic takie nie kojaze. Ale tez pytanie, co to znaczy w okolicy, pewnie na trasie kabli telefonicznych, ale ja szczerze mowiac nie mam pojecia, skad one ida i na jakim odcinku.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post