Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2003, 01:07   #6
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Ja z tym porcederm spotykam sie na kazdym kroku i KAZDY film jaki jest dolaczony do gazety (czy to jakas ch..... Claudia, Tina czy inny shit, czy nawet szanowany PCWK) jest zawsze przekodowany, ale co najgorsze : jest przekodowany okropnie - lepsze efekty osiagam ja w DVD Shrink! Malo tego - menu wyglada prymitywnie i na ogol jak ma 2 sciezki dzwiekowe (en 5.1 i pl 2.0) mozemy mowic o szczesciu. A "normlane" DVD? Po 3 sceizki dziwekowe, 8 wersji napisow, dodatki, animowane menu... Slowem : raczej olejcie pozycje gazetowe...
No więc sprawa przykra... Co do menu, dodatków to akurat mnie to nie martwi. Ja lubię ogladać film a nie jakieś obrazki o jego powstawaniu i zachwyty aktorów nad swoimi rolami, wystarczy mi 5.1 ENG plus PL napisy. Natomiast martwi mnie oficjalna kompresja czyli zmniejszenia bitrate aby zmieścić film na DVD5. W końcu to nie DVDR tylko DVD i można się spodziewać po nim dobrej jakości...

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline