Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.01.2002, 11:36   #1
bennyone
Niedzielny Palacz

Data rejestracji: 16.10.2001
bennyone zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
rzadzimy panowie rzadzimy a wszystko przez to ze niestety dalismy sami ciala przez to ze odpowiadamy na pytania a ktora lepsza a czemu to
odpowiedz powinna byc mniej wiecej taka link do stronki cdrinfo i niech czyta a jesli ma problema z interpretacjai zrozumieniem czytanej tresci to juz tylko pretensja do nauczycieliki j polskiego
bo nauczac lopatologicznie to mozna unixa bo tam fakt jest taki ze bez doraznej pomocy niewiele sie zdziala a przeczytanie lekturek liczy sie w setkach stron
a nie w ilosci ksiazek
mam kompa niewiele bo od 6 klasy podstawowki gralem kupe czasu
tryb tekstowy dla mnie to umiarkowany problem
podstawy obslugi unx tez ale to wielkie podstawy
winda takze szperansko i logiczne myslenie ale teraz dzieciaki przezwyczajone iscia na latwizne i nawet pomyslec sie nie chce
......
aha uczenie sie wszystkiego nie ma sensu najlepsze jest uczenie sie bo sie czegos potrzebuje....
vide do zabawiania sie w kafejce potrzeba mi bylo szperania w windach i nieco widzy o lanach i nie bylo jaja trzeba bylo...... bo jak ludzia dasz niezabunkrowanego windowsa to nie docenia tego ze moga se wygodnie uzytkowac ro****ia odrazu .... draznia mnie tez tacy co mowia place to wymagam choc to czasem jest uzasadnione
ok jak se cos jeszcze przypomne to zaskrobie
bennyone jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online