Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
przesadzacie z tym winme - moj kumpel uzywal tego przez okragly rok - instalowal setki gier i nic - system wstawal blyskawicznie, wieszal sie raz na tydzien maksymalnie - ale na ogol duzo rzadziej, generalnie zapewnial duza wydajnosc
o tym winme to jakies straszne mity kraza - a uzywal z was ktos tego? rzygladal sie czym naprawde jest winme? (a to praiwe w2k...) czy tylko jeden przez drugiego powtarzacie jaki to gniot?... pamietajcie ze przyczyna niestabilnosci moze byc slabo dobrany komp - komp ktory walilby sie i na innym windowsie (czy tez skopane sterowniki, nadmiar programow itp)
takie bajki to nie wiem gdzie produkuja - ale niezli sa skubancy
|
Zgadzam sie. Ja przez dluzszy czas uzywalem tego Windowsa i nie mialem najmniejszych powodow do narzekan. A jesli chodzi o ogolna wydajnosc, to byl dla mnie duzo lepszy od XP, ktorego mam teraz. I pamietam, jak sie szybko uruchamial i wylaczal. I to nie tylko na poczatku, swiezo po zainstalowaniu, ale rowniez w kilka miesiecy od instalacji. Rowniez nie rozumiem, skad tyle narzekan na ten system.
A jesli chodzi o ciekawe rzeczy, to kiedys zobaczylem swietny komunikat (autentyczny). Nie mam go zapisanego i nie pamietam dokladnie jego tresci, ale chodzilo o to, ze system nie moze wykryc klawiatury. Nacisnic chyba F1, aby kontynuowac. Bylo to chyba przy reinstalacji systemu, ale nie jestem pewien. W kazdym razie na pewno cos takiego mialem.
Ale takie kwiatki umilaja codzienna prace przy komputerze :-)