Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2003, 00:41   #27
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja mam bardzo negatywne zdanie o winme - mialem go przez kilka miechow na starym kompie - preinstalowany przy zakupie, zwiecha okolo 2x dziennie
na tym samym kompie win2k latal stabilnie
a ze to swietny system do reklamowania kompa - dzieki temu udalo mi sie zworcic kompa odzyskujac pieniadze po pol roku jego uzytkowania!!! to byl wyczyn
przez te pol roku zabaw z winme (no - troche mialem win2k zeby stabilnie popracowac) nauczylem sie o kompach wiecej niz wie niejeden sprzedawca, wiec winme do czegos sie przydaje
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post