Odpowiedzi troche zjechaly z tematu postu ale jak sie wszyscy zala to ja tez chce

Wlasnego kompa mam od 2 lat krotko ? - moze i tak ale wczesniej pchalem sie gdzie moglem - kolka informatyczne itp
zaczynalem od comodorca i bawilem sie tam w pisanie w basicu
czy uwazam sie za jakiegos fachowca - nie
uczylem sie na wlasnych bledach , nie jedna winde poslalem w kosmos , nawet nt nie dal mi rady , ale dzieki temu wiem co moge a czego nie moge zmieniac w systemie "Pare" razy pomoglem innym w instalacji wind i innego softu zlozylem tez pare kompow Ale szlag mnie trafia jak po raz 5 ta sama osoba przychodzi zebym zainstalowal jej winde albo cos po raz enty wytlumaczyl bo wybralem instalacje niestandardowa albo mieszalem w biosie

nawet pisac mi sie nie chce fuck Trzeba chyba zaczac uczyc tego co wiekszosc z obecnych tutaj wiedziala od razu bo to jest oczywiste:
"Czlowieku jak spieprzysz cos w systemie to komp ci sie nie spali!!!!" Chyba trzeba jakies obozy treningowe (z instalacji w ogole programow) robic Nie rozwodze sie juz nawet na temat dosa bo szkoda slow a poza tym pare postow wyzej ktos to ladnie ujal
wybaczcie za te wypociny - jest 4 rano - pewnie jak to w dzien przeczytam to sam nie zrozumiem

pozdro dla wszystkich
i cierpliwosci dla (totalnych) lamerow
Majonez