Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
andrzej - jesli posiadasz jakies tapety w miare jednokolorowe, z geometrycznymi, japonskopodobnymi symbolami to ja chetnie bym sie skusil
jesli masz jakas ktora ci sie specjalnie podoba - tylko bez roslin, kwoatkow, zwierzatek i panoram - tylko symbole sie nie nudza - to ja bardzo chetnie na sidtherat@cdrinfo.pl - konto bez ograniczen - do 4-5mb moge wystawic na www do sciagniecia - wiecej nie mam bo zapchalem
|
Hmmm, cos takiego mialem na pewno, ale juz na twardzielu nie trzymam. Dzisiaj juz nie, bo zmeczony jestem straszliwie, ale jutro, albo pojutrze (najpozniej w weekend, ale postaram sie wczesniej), przejze plytki z tapetami i zobacze, czy cos takiego znajde.
***ziele
Ok, selekcje sobie daruje. Co najwyzej wyrzuce z katalogu Garfielda, ktory sam w sobie zajmuje chyba z 400MB (chyba, ze ktos jest zainteresowany - do roku 2002 wlacznie mam wszystkie lata), a reszte zostawie. Natomiast jesli chodzi o pakowanie do jednego pliku to mam pewne watpliwosci. Po pierwsze trzeba bedzie wtedy sciagnac jakies 300MB i przed sciagnieciem calosci raczej nic sie z tym nie zrobi, a po drugie male pliki, przynajmniej u mnie, sciagaja sie o wiele szybciej niz duze. No, ale zrobie, jak bedziesz chcial. Co najwyzej zrobie kilka archiwow z w miare tematycznie posegregowanymi tapetkami.
Aha, i podaj mi jeszcze jakis adres huba, na ktorym ewentualnie moglibysmy sie spotkac. Tylko, zeby nie wymagali duzego sharingu. 5GB ta w moim przypadku maximum (raczej niewiele rzeczy trzymam zwykle na twardzielu).
Jeszcze takie pytanie, kompletnie nie na temat, ale nie chce mi sie zakladac nowego topicu.
Czy istnieje w Excelu mozliwosc przeniesienia kolumn do wierszy i odwrotnie. Tzn chodzi mi o to, zeby dane napisane obok siebie w kolejnych kolumnach przeniesc do wierszy, czyli jakby zamienic osie w ukladzie rownan. Musze zrobic regresje i korelacje, a niestety nie mozna tam po prostu zaznaczyc, ze dane sa wpisane odwrotnie.
Mozliwosc takiej zamiany bardzo by mi pomogla, bo inaczej bede musial wszystkie dane (nie ma ich znowu tak duzo, ale troche roboty na pewno bedzie) wpisywac jeszcze raz (albo kopiowac pojedynczo, ale juz latwiej bedzie je jeszcze raz wpisac).