Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.01.2002, 23:29   #37
oczo
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 28.08.2001
oczo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ok ludzie widze ze wszystko zaczyna sie obracac przeciwko mnie. Dobra moze nie mam racji ale i tak mysle tak samo jak napisalem, zdania nie zmienie.***e otografie (nie chce mi sie altow wciska przy pisaniu), doczytac sie mozna, zrozumiec tez. Twierdze ze kalkulatory typu Celron, Duron to jakoes nieporozumienie, TNTm64 moze jest od dawna le przed nimi królowaly GeForce 2 MX200 i to w kazdym sklepie. A tu nagle M64 jak grom z jasnego nieba (moze ci w sklepach zrozumieli, ze polskiemu narodowi mozna wcisnac byle g..a czlek po kupnie takiego bubli przyjdzie i powie "kupilem komputer z najszybsza karta graficzna, tak mi powiedzialsprzedawca"??), ludize do biura owszem to sie nadaje ale do domu, do rozrywki w postaci gier 3D?? Przeciez tam nawet Q3A nie bedzie smigalo tak jak powinno a gra nie jest najswiezszej daty bo cos okolo 1999r.Ja nie ufam tym penerom ***anym w sklepach, oszukuja ludzi jak tylko moga. Jak nie wejdziesz do sklepu i nie zaczniesz walic prosto z mostu co chcesz miec w kompie to zaraz cie w bambuko zroba, bo wchodzi taki kolec i mowi "prosze pana chcialbym kupic doby komputer za niską cenę". No i co z takmi czlekiem zrobic?
oczo jest offline