Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2003, 18:32   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zainstalowalem sobie na probe tego FooBara. Chodzi w sumie calkiem niezle. Dzwiek nie jest moze wyraznie lepszy niz w WinAmpie, ale na pewno jest inny. Troche ostrzejszy,ale z mniejszymi basami i glosniejszy na tych samych ustawieniach. Chwile sie w kazdym razie tym programem pobawie, a potem zobacze, przy ktorym zostane.

W kazdym razie chcialem zmienic jego wyglad, bo ten domyslny zupelnie mi sie nie podoba. Sciagnalem jakas tam mala skorke, ktora nie bedzie sie rzucala w oczy, ale... no i wlasnie tu jest problem, nie mam pojecia, jak mozna ja zainstalowac.

W katalogu z programem nie ma nigdzie nic takiego jak Skins, a samodzielne utworzenie katalogu rowniez nic nie dalo. Mogby mi ktos pomoc?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post