Cytat:
Napisany przez Suchy the Maste
Witam..
I teraz 2 pytanka:
1. Z tutoriala zamieszczonego na cdrinfo wynika, że potzebuję CDRWin do zrobienia obrzu ISO w trybie DAO-RAW. Czy mogę użyć BlindWrite, do zrobienia tego obrazu (znaczy się nagrywam na CD-RW, a potem zrzut do ISO (DAO-RAW)za pomocą BW)? Czy KONIECZNIE to musi być za pomocą CDRWin?
|
Musi byc CDRWIN i t ten firmy Golden Hawk Technology
Cytat:
2. Czy nagywać muszę KONIECZNIE za pomocą CloneCD, czy mogę zamiast niego użyć Alcohol? Jesli tak, to jakie ustawienia powinny być w Alcoholu?
|
Nie musi być cloneCD. może być alcohol (wrecz bardziej zalecany mozna 100% wyorzytac safelocka (a w cloneCD nie mozna wykorzytac Pregape).
Cytat:
Uwaga dotycząca próby nagrania w Alcoholu:
Obraz który robię ma tylko 2,5 Mega (specjalnie tak mało, bo na razie tylko testuję więc dałem małe pliczki), a podczas nagrywania pyta się o overburning i nadpala do ok. 702.8 Po czym jak już nagra płytkę, to nic na niej nie ma (tak jakby była czysta).
|
W wersji DEMo nie wykorzytasz tych opcji w zwiazku z czym wez wyłacz podczas tworzenia obrazu obie opcje. powinno działąc lepiej.
[QUOTE]
Info:
Nagrywarka: LG 8400B (a więc posiada wszystkie potrzebne technologie)
Program do robiena obrazu DAO-RAW: BlindWrite
Cytat:
Program do wypalania obrazu z zmodyfikowanym TOC: Alcohol 120%
|
Przeciez BlindWrite z plików nie potrafił robic obrazu (chyba ze wyszła nowa wersja z taka mozliwoscia ale pierwsze słysze.
Cytat:
Bardzo proszę o odpowiedź (najlepiej autora progamu, bo w końcu on powinien wiedzieć najlepiej )
Pozdrawiam.
|