Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2003, 18:59   #10
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
No to niby ok. Zreszta wlasnie mialem sie pytac o wiarygodnosc tego programy, bo pamietam, ze kiedys nie odczytywal mi nic, a i teraz zadnymi ustawieniami sie nie bawilem i pozwolilem mu przyjac wszystko domyslnie. A to w koncu tylko oprogramowanie, nie musi dzialac poprawnie do wszystkich modeli plyt. No w kazdym razie bede temat obserwowal i przy okazji sobie moze jakies dodatkowe chlodzenie sprawie.

Ale zalozmy nawet, ze faktycznie mam taka temperature. Zapewne wplynie to negatywnie na zywotnosc procesora. Ale czy to znaczy, ze za rok mi on padnie, czy ze powiedzmy nie wytrzyma 10 lat. Bo szczerze mowiac to nie mam zielonego pojecia, jak wytrzymalem sa te nowe procesory.
SPOKO! Ja mam Bartona 2500 podkręconego na 3200. W idlle: 52, w stresie: 62, w budzie: 33 i nic mi nie śmierdzi. Komputer nigdy mi się nie zresetował a w BIOSIe shuttdown jest ustawiony na 77.
Żywotność procka? Za dwa lata i tak będziesz miał Athlona 64 a Twój aktualny procek będzie miał wartość breloczka (na placu u ruskich). 8)