Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.01.2002, 12:01   #45
pepe
Gość

Cytat:
oczo (17-01-2002 08:12):
To, że polowa naszego narodu ciągnie na Celrona i Duronach to sprawa oczywista po prostu wszędzie je wciskają, często pierwszym komputerem jaki ludzie kupują jest wlasnie z prockiem Celron a jak myślisz czemu kupią znowu Celrona?? Bo tani i wdlug nich dobry, szybki ale zapewne nigdy nie siedzieli przy takim Athlonie, PIII itd.Co do tej karty ktorą mialem przed GF2 to byl to Matrox G200 8MB AGP, ale karta ta pojawila sie na dlugo przed tnt2m64 (czlowieku jesli myslisz, ze mysle o normalnych TNT2 to jestes w bledzie, do tych kart nic nie mam tylko do M64) i mozna bylo sobie q3a pograc w inne gierki tez, jestem w 100% pewien ze okazala by sie szybsza od M64, no ale napewno nie od TNT2Ultra itp.
Kolego Oczo co do durona to dlatego gosciu wczesniej polecil ci strone benchmark bo tam pokazane sa testy prockow i jest test gdzie duron idzie lleb wleb w pentum3 a durnon z rdzeniem morgana dokopal nawet pentium3,co do karty matrox g200 z rivatnt2m64 nie ma zadych szans w grach,ta karta zrobiona jest do czego innego, sam jeszcze nawt w szzufladzie posiadam tego matroxa.I apmietaj wchodzi klijent do sklepu imowi chce kompa za 2200 to co mu mozna zaproponowac tylko durona lub celerona bo jsli powie ze ma 4000-5000do wydania to inna bajka,i to nie sprzedwacy wciskaja tylko kieszen klijenta decyduje o procku ,sprzedaje kompy to raczej wiem!!!!!!