Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2003, 21:40   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
nie obrażam się za CIAPKA bo wisi mi to i powiewa, a z takim nikiem wszedłem na to forum zapytałem o jakiś tam program, spodobało mi się i tak już zostało.
Jak komuś coś nie pasuje to...

Kiedyś miałem dalmatyńczyka-mu bardziej pasowało Ciapek

A mój pseudo pochodzi od piegów które kiedyś miałem, a że jest taki pieszczotliwy to inna sprawa, a w większości i tak mówi się do mnie Ciapa
Obawialem sie, ze moze to zostac zle zrozumiane. Naprawde nie chodzilo mi o nabijanie sie z Twojego nicka, bo nie widze ku temu zadnego powodu. Nick jest w porzadku i dobry, jak kazdy inny (na pewno lepszy od mojego, bo moj wlasciwie nic nie przedstawia). A jak zobaczylem zdjecie Twojego psa, to po prostu pierwsza rzecz, jaka mi przyszla do glowy to, ze moze wabi sie Ciapek, bo to do niego pasuje. Nic wiecej

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post