Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2003, 12:51   #174
JarasMSR
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.11.2003
JarasMSR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez syriusz
a ja mam taki problem z tym programem:
w momencie kiedy wybieram co chcem zgrać (które napisy, audio itp) to jak przejde do następnego rozdzialu to jak wróce tam gdzie pozbawiłem film dodatkowych napisów to znowu wszystko jest zaznaczone.... mam werjse 1.4.6 a na tej najnowszej tez tak jest
bo DVD2DVD-R zajmuje się chyba tylko jednym strumieniem, tak więc lecisz film LUB menu LUB dodatki, dlatego przy zmianie wybranego strumienia w poprzednim powracają ustawienia defaultowe, ale nie dam sobie głowy uciąć - jak pierdoły gadam to mógłby mnie ktoś poprawić.

Cytat:
Napisany przez Andi121
Witam ja mam pewien problem z tym programem Chce skopiowac dysk dvd program DVD2DVD-R pokazuje ze zuci okolo 6GB kiedy klikne GO wyskakuje bład ze dysk niemoze byc wiekszy niz 4 GB jak ujme troche danych z dvd wtedy idzie ale wolał bym mieć całą płyte skopiowana nie cześć !!! wiecie co z tym zrobić ? THX ALL
bo DVD2DVD-R zawsze tworzy plik, który zmieści się na 1 DVD (jeśli materiał na wejściu ma więcej niż 4,5GB to jest kompresowany i teraz zależy co tak naprawdę chcesz zrobić:
1. jeśli backup płyty na hdd, to polecam DVD Decrypter
2. jeśli chcesz mieć cały film nieskompresowany, to użyj DVD Fab, który podzieli ci go na 2 płyty.