Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2003, 15:27   #6
Cloud_Strife
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.10.2003
Cloud_Strife w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Na jakim nośniku nagrywać gry na PS2?

Mam już troche zepsutą konsole ale jeszcze niektóre płyty czyta. Najlepiej oczywiście chodzą tłoki i oryginały. Mam gry na:

-Verbatim DataLifePlus Advanced Azo 4x DVD-R - niezbyt dobre aczkolwiek gry się uruchamiają, niestety laser trzeba dość szczegółowo wyregulować pod te płyty. filmiki się zacinają

- Princo mam chyba najwięcej i procentowo chodzą najlepiej, wiem że to kiepskie plyty ale jak narazie chodzą dobrze

- esperanzy. mam trzy odmiany esperanz i niestety żadna nie odpowiada mojej konsoli - filmiki się tną

-mediasonic. kiedyś to gry na tym chodzily jak żyleta ale teraz jedna nie chodzi w ogóle

-X-disc - mam jedną taką płyte i niestety gra nie wczytuje się do końca

-Emtec - konsola wydaje dziwne dzwieki i sie gra nie uruchamia

- TDK Data/Video DVD-R mam jedną gre i chodzi jak żyleta ale cena tych plyt powala

- DATEX moja pierwsza gra (DMC) jest nagrana na tej płycie i do dzisiaj chodzi idealnie mimo wielu rys ale nowe partie tych płyt już mi nie chodzą na konsoli a częśc to wogóle nie daje się nagrać (czyste płyty które nie są czyste?!?)

Prosze może ktoś doda jakieś swoje opinie do tych płyt albo poleci jakies inne płyty.

Pozdrowienia.
Cloud_Strife jest offline   Odpowiedz cytując ten post