Mam już troche zepsutą konsole ale jeszcze niektóre płyty czyta. Najlepiej oczywiście chodzą tłoki i oryginały. Mam gry na:
-Verbatim DataLifePlus Advanced Azo 4x DVD-R - niezbyt dobre aczkolwiek gry się uruchamiają, niestety laser trzeba dość szczegółowo wyregulować pod te płyty. filmiki się zacinają
- Princo mam chyba najwięcej i procentowo chodzą najlepiej, wiem że to kiepskie plyty ale jak narazie chodzą dobrze
- esperanzy. mam trzy odmiany esperanz i niestety żadna nie odpowiada mojej konsoli - filmiki się tną
-mediasonic. kiedyś to gry na tym chodzily jak żyleta ale teraz jedna nie chodzi w ogóle
-X-disc - mam jedną taką płyte i niestety gra nie wczytuje się do końca
-Emtec - konsola wydaje dziwne dzwieki i sie gra nie uruchamia
- TDK Data/Video DVD-R mam jedną gre i chodzi jak żyleta ale cena tych plyt powala
- DATEX moja pierwsza gra (DMC) jest nagrana na tej płycie i do dzisiaj chodzi idealnie mimo wielu rys ale nowe partie tych płyt już mi nie chodzą na konsoli a częśc to wogóle nie daje się nagrać (czyste płyty które nie są czyste?!?)
Prosze może ktoś doda jakieś swoje opinie do tych płyt albo poleci jakies inne płyty.
Pozdrowienia.