Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2003, 08:18   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dzis urodziny obchodzi Pagerus :-)

A jako, ze to moj najlepszy przyjaciel pozwole sobie dzisiaj samemu, po raz pierwszy, zapoczatkowac topic urodzinowy :-)

Nie wiem, czy uda mi sie jeszcze raz napisac takie zyczenia, jak przed chwila, kiedy zresetowal mi sie nagle komputer (niestety musialem polaczyc sie przez modem), ale przynajmniej sprobuje :-)

No wiec zycze Ci Pagerus jak najlepiej, aby spelnily Ci sie wszystkie Twoje marzenia (no, oczywiscie oprocz jednego, bo o czyms trzeba przeciez marzyc) i w ogole abys kazdy kolejny dzien rozpoczynal w jak najlepszym nastroju - tak jak dzisiaj Ogolnie ciesz sie zyciem i korzystaj z niego, bo kurcze, szybko sie starzejemy

Happy Birthday!!!

ps: No oczywiscie mi sie nie udalo, ale te tez nie sa zle Wysylam, zanim znowu cos sie stanie

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online