Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.12.2003, 09:48   #22
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@ covo - troszke przekreciles moje slowa - napisalem ze JA omijam szerokim lukiem i ze sprzet dla mas a nie dla amatorow
teraz wszyscy trzepia masowe w spawarkach (z wyjatkiem plexa, ale kogo na to stac),tyle ze LG jest firma wybitnie zle mi sie kojazaca (i na razie nie znalazlem ani jednego produktu ktory by mnie przekonal ze LG potrafi wyjsc ponad przecietnosc)
tym bardziej ze pare postow wyzej napisalem ze LG spawa ladnie jesli nie jest przeciazana
ja bym bral Litka w tej chwili (zreszta mam taki zamiar, bo w moim Teacu brakuje mi burnproofa), ale sa w tej chwili dwa obozy LG i Litek - kazdy musi sam zdecydowac
nimal jest offline