|
bydle
[QUOTE=bydle]WITAM
Kupilem pare dni temu ten palniczek i chcial bym abyscie sie podzielili ze mna informacjami na jej temat.bo mam kilka pyta ktore mnie mecza i daja do myslenia?
1,czy ta nagrywara ma tak dlugo lapac plyte
plyte cd lapie w 15 sekund natomiast dvd magrana mp3 lapie w okolo 46 sekund
dvd nagrana jakimis wiekszymi plikami lapie w 25 sekund.
Mialem wczesniej liteona cdrw i smigal szybko wiec juz sam niewiem ,
2,chodzi o korekcje bledow bo niejest najlepsza moim zdaniem nagrywara czasami niechce przeczytac jakiegos pliku nawet na dobrych nosnikach w porownaniu z liteonem cdrw to blado wychodzi.
Moze to jest normalna sprawa z palnikami dvd to moj pierwszy wiec niewiem?
Moze to jest sprawa tylko biosu albo ja sie czepiam zabardzo
1195_Firmware_ND-1300A_WIN108 taki jej bios zaaplikowalem
wypala plytki idealnie dvd ale te dwie rzeczy mnie ciekawia
Halo tu hoschi
zdaje sie ze zobiles ten blad co ja,ja tez czytalem w inter ze za NEC 1300 jest numer jakis tam w szpicy,jak sie okazuje to wielki bubel,wszyscy pisza ze sa zadowoleni,ale z czego ja juz na niej spalilem chyba z 10-iec DVD i jeszcze nic
nie wypalilem,owszem na normalne CD jest bardzo szybka,ale co tyczy sie przegrywania na DVD to nie wiem co ja takiego zle robie ze to nie chodzi,wczesniej mialem RICO i TREXDATA i nie bylo zadnego problemu z DVD plytami,teraz sie okazalo ze ta nie potrafi czytac tych i tamtych i jeszcze innych,to do diabla mi taki brener co nie moze sobie poradzic z jak na przyklad u mnie pieciuma firmami (PRINCO,OCTRON,reszty nie pamietam).To zdaje sie byl blad roku.
Czytalem odpowiedz jednego co niby jeszcze nie mial problemu i pali filmy na przyklad za pomocom DVD-Davideo3Profesional,mnie sie to jeszcze nie udalo,nie wiem dlaczego,jak masz jakies wiadomosci to pisz pod adres "t.hoschi@tiscali.de)
pozdrawiam i zycze wiecej pozytywnych opini na temat tej Brenery
|