Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2003, 09:29   #6
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
oj Ciapus - o godzinie 23 wszystko kapujesz a dwie godziny pozniej zakladasz nowy temat
skoro sformatowales partycje spod dosa, to jesli tam nic nie zmieniles (nic nie zapisalas!) mozesz proces ten odwrocic - potrzebujesz programu unformat bedacego kiedys skladowa dosa (nie ma go na dyskietce win98!) lub unerase - z dyskietki/plyty Norton Utilieties(...)
heh dzięki Tobie wiedziałem, że to przez NTFS i napisałem tutaj, a potem poszedłeś mi spać :p a tu zadałem troche więcej pytanek i jasność mogła nastać :zeby:
Nimal tam zapisałem już jakiegoś patcha ale mówisz, że jak tego programu tu i tu nie ma to gdzie jest?
Cytat:
Napisany przez M@X.666
Ales Ciapek narobil bigosu ;-D
hehehe no kurcze, sam nie wiedziałem co się stało, ale wkurzyłem się, ale ten błąd był dużą nauką.
-Witamy w programie "Usterka"
-Usterka: jaką zastosowaliśmy usterke?
-Ciapek: nie wiem
-Usterka: NTFS
-Ciapek: a to dlatego partycja D wyleciała w kosmos

LOL

P.S. Czyli jednak lepiej na NTFS sadzić? Sam będę instalwoał 2003 i jednak widze, że można na NTFS? A może nawet trzeba? Ale są tacy loodzie co mówią, że różnicy nie ma żadnej, a Ciapek mówi, że jeszcze można sformatować przez przypadek inny dysk
Pozdro i dzięki za obecne posty.....

Teraz już wiem, że format tylko przez instalator Windows

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post