Problem wyglada tak:
Dzis nagrawałem w Nero, wersja 6.0.0.0, bardzo wazne dla mnie pliki.
Robilem to juz setki razy , niestety teraz przez zagapienie popełnilem blad i to własnie przy tych waznych plikach, otoz kiedy projekt płyty był gotowy i chciałem nagrywac nero zgłosil ze kilka plikow ma za długie nazwy tzn wiecej nie 64 litery, poniewaz te pliki nie były mi az tak potrzebne, postanowilem je usunac, juz teraz nie pamietam czy zrobilem to z poziomu nero czy exploratora, skasowałem je dysku, NIESTETY NIE ZROBILEM TEGO SAMEGO W PROJEKCIE, i tak sie nagrało.
Teraz druga wpadka, po nagraniu zamiast otworzyc plyte i zobaczyc czy wszystko jest ok, sprawdziłem tylko czy sektory sa ok i tak spakowałem plyte, POZNIEJ USUNAŁEM DANE Z DYSKU!
I teraz tak dane sa na płycie ale nie mozna ich otworzyc, sesja plyty jest zamknieta!
Dane mozna zkopiowac ale tez nie da sie ich otworzyc, archiwa sa niepełne, pliki exe nie da sie wykonac.
Nie da sie tez tego zgrac programami IsoBuster i Cd-r Diagnostic.
Nie udało mi sie odzyskac danych z dysku przy pomocy EasyRecovery
Jednym słowem leze na siedzaco, prosze o pomoc!
Wynik analizy plyty w Cd-r Diagnostic:
Najpierw pojawia sie Warrning

tłumacze) ze zawartosc sesji 1 nie jest kompletna i ze zazwyczaj jest to wynikiem bufer underrun(nie w tym przypadku, plyta nagrała sie do konca) , pliki oznaczone jako x nie sa dotepne(to te ktore skasowałem)
The following information was collected by CD-R Diagnostic
Copyright 1997-2001, CD-ROM Productions
Table of Contents
There are a total of 1 tracks on CD, plus the lead-out.
No manufacturer information was returned by this disc.
Track 1 occupies 350665 blocks (77 Min, 55 Sec, 40 Frames).
This track contains data in ISO-9660 format and also contains Joliet format directory information.
Lead-out track starts at block 350665.
---------------------------------------------
Data track 1 recorded as part of session 1.
Both the publisher and data preparer fields are blank. This should have somebody's name in it.
This track has an application identifier of "NERO BURNING ROM".
There are 552 accessible files and 38 directories contained in this track.
The ".." directory entry is missing from one or more directories.
The "." directory entry is missing from one or more directories.
There are 8 files in the directory which are not recorded in this track.
A properly written post-gap was found for this track.
---------------------------------------------
There are one or more conditions that make replication of this disc questionable.