Dyskusja: Dwa dyski czy 1 ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2003, 13:52   #40
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
(...)Nie będę dłużej z tobą konwersował, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne.
Z jakiej to stronki www prostaku skopiowałeś i tu wkleiłeś? Masz nas za *****i? Chyba tak
Cytat:
Napisany przez Piterniel
To się pytam Ciebie. Bo jeżeli się kłócisz to to rozumiesz . Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem. Jaki KOLO z ciebie jest. Nie bierz wszytko do serca dziecko. I przestań tyle gadać bo się muchy zlatują.

KONIEC TEMATU.
A to co napisałeś to wogóle nic z tego nie rozumiem, no widzisz jaki ja głupi jestem.
Tak na serio to zastanów się nad sobą i nad tym co napisałeś. "Qrwa i co myślałeś, że to serio było z tym tematem"-co ty wogóle miałeś na myśli, ty chyba jeszcze raczkujesz bo wysławiać się nie umiesz.

Teraz to i ja to powiem: Żal mi Ciebie człowieku.

P.S. Zaraz przyleci Thanatos albo Sid i zamkną temat pisząc na końcu że zamykają bo pyskówka się zrobiła , buuuuuuuhahaha , tak wywróżyłem dalsze fakty

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post