Cytat:
Napisany przez marrio
Słuchaj nie zrobiłem tego specjalnie,aby jaśnie chrabiego zdenerwować.
|

?? A czy ja wyglądałem na zdenerwowanego? Temat dokładania napisów do płyt DVD na tym forum przewinął się co najmniej kilka razy. Gdybyś poszukał to byś znalazł. I tylko o to chodziło... Na tym forum można znaleźć naprawdę mnóstwo pożytecznych informacji...
Cytat:
Gdybym znalazł tego posta to napewno bym nie prosił nikogo o pomoc.
|
A szukałeś w ogóle? Cały problem w tym, że najprawdopodobniej nie
Cytat:
Co do powyższego linka ktory mi dałes to wielkie dzieki,z tym ze chyba nie zrozumieliśmy sie do końca .Za cholere nie wiem jak przekjonwertowac napisy typu txt do formatu widzianego przez dvd :-)
|
Wiem o tym. Tylko jakoś nie mogę się zebrać, żeby to opisać. Generalnie robi się to programem o nazwie MaestroSBT (sposób użycia znajdziesz w wątku o konwersji divx'a do DVD.
Cytat:
aha i tak apropo warto by było napisać w instrukcji ile trwa tak naprawde czas rozkładania na czynniki pierwsze filmu dvd ,a nie pisac ze mozna pojsc na kawe itd.
|
Tyle, że to bardzo silnie zależy od sprzętu jakim dysponujesz... Jak robię to na notebooku (1 dysk) to potrafi trwać i 40-50 minut a czasami więcej (fragmentacja dysku!). Jak robię to na stacjonarnym (3 dyski) to czasem i w 20 minutach się zmieszczę.
ps.
'hrabiego'