Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2003, 19:39   #7
ideJ
I'd like to be a
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 10.07.2003
ideJ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez marrio
Słuchaj nie zrobiłem tego specjalnie,aby jaśnie chrabiego zdenerwować.
?? A czy ja wyglądałem na zdenerwowanego? Temat dokładania napisów do płyt DVD na tym forum przewinął się co najmniej kilka razy. Gdybyś poszukał to byś znalazł. I tylko o to chodziło... Na tym forum można znaleźć naprawdę mnóstwo pożytecznych informacji...
Cytat:
Gdybym znalazł tego posta to napewno bym nie prosił nikogo o pomoc.
A szukałeś w ogóle? Cały problem w tym, że najprawdopodobniej nie
Cytat:
Co do powyższego linka ktory mi dałes to wielkie dzieki,z tym ze chyba nie zrozumieliśmy sie do końca .Za cholere nie wiem jak przekjonwertowac napisy typu txt do formatu widzianego przez dvd :-)
Wiem o tym. Tylko jakoś nie mogę się zebrać, żeby to opisać. Generalnie robi się to programem o nazwie MaestroSBT (sposób użycia znajdziesz w wątku o konwersji divx'a do DVD.
Cytat:
aha i tak apropo warto by było napisać w instrukcji ile trwa tak naprawde czas rozkładania na czynniki pierwsze filmu dvd ,a nie pisac ze mozna pojsc na kawe itd.
Tyle, że to bardzo silnie zależy od sprzętu jakim dysponujesz... Jak robię to na notebooku (1 dysk) to potrafi trwać i 40-50 minut a czasami więcej (fragmentacja dysku!). Jak robię to na stacjonarnym (3 dyski) to czasem i w 20 minutach się zmieszczę.

ps.
'hrabiego'